Power Ideas
for the next digital business generation
Flyers Mape de prezentare Carti de vizita Banner Pliante Autocolant Postere
Print și Outdoor
Publicitatea clasică nu este deloc de neglijat, drept pentru care avem o ofertă variată de print și outdoor. Power Ideas pune la dispoziția clienților săi servicii complete de producție publicitară, semnalistică pentru interior și exterior, soluții pentru casete și display-uri luminoase, litere volumetrice, prolight, autorizări, transport și montaj atât în București, cât și în orice altă localitate din România.

Echipa Power Ideas poate realiza print-uri de mari dimensiuni pe orice material precum steaguri personalizate, mesh (afișare pe clădiri), bannere frontlit și backlit (panouri publicitare, casete luminoase), autocolante pentru decorarea vitrinelor și autovehiculelor, postere, afișe de exterior (citylight), decorare POSM ce presupune: autocolante pentru decorarea standurilor expozitionale sau a meselor de sampling, sisteme de expunere roll-up, pop-up, print pe material textil (canvas), tapet personalizat, window graphics, floor graphics, stickere, shelf protectors etc. De asemenea, realizăm print digital de dimensiuni mici cu tiraj mic și mijlociu precum cărți de vizită, pliante, flyere, afișe, foi cu antet, calendare, mape, sacoșe hârtie, etichete, plicuri personalizate.

Pentru tiraje mari, Power Ideas recomandă print offset cu diverse aplicații precum broșuri, etichete autocolante, cataloage, reviste, mape personalizate, agende, calendare tripice, calendare birou, cărți de joc, volante, pliante, mape cu buzunar, calendare de buzunar, cutii și ambalaje promoționale, materiale ”point of sale”, wobblere, counter wobblere, shef talkere, hanging display, shelf stripe.

Pentru toate lucrările menționate mai sus, Power Ideas poate asigura clienților săi servicii de creație DTP, transport de materiale publicitare, montaj, decorare cu autocolant, colantări auto, service și întreținere.
Flyers
×
×
×
mai mult...
×
×
×
Mape de prezentare
Carti de vizita
×
×
×
mai mult...
×
×
×
mai mult...
Pliante
×
×
×
mai mult...
Autocolant
×
×
×
mai mult...
Postere
×
×
×
mai mult...