Power Ideas
for the next digital business generation
Relatii Publice & Evenimente
Design si Creatie
Marketing Social Media & Consultanta
Publicitate & Copywrite
Mobile Marketing
Marketing Direct
Magazin Online & Website de prezentare
Calendar evenimente & Blog
Cine suntem noi?
Power Ideas este o companie cu opt ani de experiență în website, experiență susținută de învățare continuă din greșeli și obstacole, pentru ca astăzi să putem oferi produse și servicii de calitate superioară prin intermediul unei întregi echipe de programatori și designeri. Echipa noastră specializată pe design grafic și publicitate, este mereu gata să răspundă tuturor solicitărilor tale, de la desktop publishing, anunțuri, site-uri web, e-commerce, multi-media și multe altele, punând la dispoziția clienților noștri cunoștințele, respectiv abilitățile sale pentru domenii diverse. Proiectele realizate de noi au cuprins o varietate de domenii: business, educație, agricultură, etc. Noi îți oferim consiliere GRATUITĂ pentru alegerea domeniului și alegerea strategiei pe care trebuie să o urmezi pe termen scurt și mediu. Totodată, echipa noastră asigură și continuitatea în promovare, garantând atragerea de clienți noi pentru afacerea ta chiar și prin mass-media.
Astfel, ideile tale prind contur cu ajutorul echipei noastre care va folosi cele mai eficiente metode pentru a-ți promova brand-ul sau produsele.

De ce Power Ideas?
Principalele noastre calități sunt viziunea și creativitatea! Aceste atuuri ne ajută să găsim soluții pentru orice problemă și ne oferă posibilitatea de a implementa orice proiect, indiferent de domeniul de activitate al cientului nostru.
Modul nostru de lucru este rapid dar eficient, pentru a obține rezultatele dorite în timp record.
Zilnic ne extindem numărul de cereri datorită prețurilor corecte și potrivite oricărui buzunar, interesul nostru fiind reducerea costurilor pentru proiectul tău, gestionând orice situație cu un buget echilibrat.
Una din cele mai importante aspecte pe care punem accent este promovarea eficace a proiectelor noastre, astfel încât clienții noștri pot observa creșteri semnificative ale numărului de clienți, cât și a cifrei de afaceri, ajungându-se chiar și la triplarea acesteia prin campanii mass-media (print, online, radio și televiziune).
Pentru că principalul liant dintre un website și clienții săi trebuie să fie încrederea!
Pentru mai multe detalii despre toate proiectele noastre vizitati sectiunea
Portofoliu
Misiunea Power Ideas
Misiunea noastră este redefinirea publicității clasice prin setarea de noi standarde în marketingul online, unde performanța și rezultatele primează în fața rațiunilor de natură financiară. Răsplata pentru eforturile noastre se materializează prin reușitele clienților noștri, unde sunt etalate abilitățile și cunoștințele echipei Power Ideas.
Mai pe scurt, misiunea Power Ideas este de a pune în valoare potențialul și ideile fiecărui client în parte cu scopul de a-l diferenția de concurența pieței în care activează.
Serviciile Power Ideas
Echipa Power Ideas apelează la metode profesionale de marketing pentru a garanta ascensiunea afacerii tale pe piață. Cu toate acestea, vom fi sinceri cu tine și îți vom spune că nu avem rețeta garantată a succesului, ci rețeta lucrurilor bine făcute cu pasiune și dedicare pentru munca pe care o facem. Avem dorință de implicare pe termen lung în proiectele pe care le concepem, oferind soluții clienților pentru orice problemă ulterioară.
Agenția Power Ideas oferă clientului o percepție realistă și corectă a serviciilor noastre, fără iluzii și promisiuni peste puterile sau competențele noastre. Astfel, ne putem caracteriza serviciile prin sinceritate, transparență, performanță, fiind perfect muate nevoilor clientului nostru.
Echipa Power Ideas colaborează cu consultanți specializați cât și cu firme, companii și organizații de renume pentru a putea pune la dispoziția clienților o gamă variată de domenii pentru care aplicăm metodele potrivite de promovare.
PR

Santate

Consultanții medicali specializați care colaborează cu echipa Power Ideas sunt aici pentru a da nu doar un plus de valoare, ci un plus de corectitudine, veridicitate și autenticitate mesajului tău prin cercetare și documentare riguroasă, pentru a obține încrederea publicului țintă privind conținutul acestuia.

Nutritie

La fel ca și în domeniul sănătății, echipa noastră s-a asigurat că toți clienții noștri vor avea parte de un conținut specializat și adecvat domeniului și pieței în care activează,respectiv nutriție, de care se ocupă consultanții din echipa Power Ideas.

Lifestyle

Accentul tot mai evident pus pe acest domeniu în România în ultimii ani ne-a îndreptat atenția spre cele mai noi tendințe în materie de lifestyle, împreună cu multe alte informații și sfaturi obținute de la colaboratorii noștri.

Frumusete si spa

Cele mai bune sfaturi în materie de beauty vin din partea femeilor care se respectă! Acesta este și cazul echipei noastre formată preponderent din femei care au colaborat cu importante centre de înfrumusețare din țară.

Moda

Power Ideas vă poate interveni în creșterea brand-ului tău cu tot ce presupune Fashion PR, de la relațiile cu presa și organizarea evenimentelor până la oferirea e vizibilitate în acest segment.Printre colaboratorii noțtri în acest domeniu se numără atât designeri autohntoni, cât și brand-uri internaționale de top alături de care am dezvoltat concepte inedite și am creat imagini de succes. Totodată, echipa noastră e gata să ofere cele mai noi știri direct din spatele catwalk-ului.

Decoratiuni

Power Ideas a intrat și pe zona de design împreună cu mari brand-uri de design interior și exerior cu scopul de a transforma orice spațiu deschis sau închis într-o oază de inovație, originalitate și rafinament.

Magazine online

Magazinele online sunt un must-have pentru orice afacere care dorește o creștere vizibilă a vânzărilor în timp scurt. Power Ideas realizează magazine online cu profil divers, de la magazine de haine, încălțăminte, echipamente magazine, decorațiuni, feng-shui, cafea și dulciuri, băuturi alcoolice, parfumuri, luxury goods, și multe alele.

Bussnies

Power Ideas are misiunea de a crește notorietatea afacerii tale oferind cele mai eficiente servicii de consultanță pe acest segment prin implementarea celor mai bune strategii pentru atingerea obiectivelor propuse. Această misiune continuă prin monitorizarea constantă și gestionarea activităților, dar și a eventualelor situații de criză ale firmei.

Imobiliare

Acest domeniu este realizat cu ajutorul agențiilor imobliare cu care colaborează echipa noastră, garantând consultanță calitativă în tot ce presupune segmentul imobiliare.

Anunturi

Încă unul din numeroasele segmente acoperite de Power Ideas este cel de anunțuri. Noi avem abilitățile și instrumentele necesare creării unui portal de anunțuri profesional și funcțional după ultimele setări și standarde.

Drept si consultanta

Power Ideas își îndreaptă serviciile și spre domeniul juridic datorită consultanților de pe acest segment din echipa noastră care au avut colaborări cu diverși oameni din domeniu, avocați, juriști, notari, oferindu-le strategiile potrivite > pentru a le promova serviciile.

Turism

Axarea ehipei noastre și pe acest domeniu a fost datorat dorinței românilor de a scuti tot mai mult timp și efort în consultarea și planificarea vacanțelor, apelând din ce în ce mai mult la site-uri de profil pentru acestea. Astfel, Power Ideas a cuprins și acest segment, dispunând de serviciile necesare penru dezvoltarea și promovarea unei afaceri din acest domeniu.

Horeca

Horeca este termenul general ce cuprinde trei noțiuni și anume: hoeluri, restaurante, cazinouri. Proiectele Power Ideas includ și proiecte de promovare a diverselor tipuri de localuri de la nivel mediu până la localuri de lux, respectiv hoteluri de 3 și 4 stele.

Agricultura

Power Ideas poate promova diverse afaceri de pe acest segment, pornind de la unelte și utilaje agricole până la site-uri de promovare și vânzare a produselor și serviciilor agricole.

Ecologie

Power Ideas susține proiectele dedicate ecologiei și a energiei altvernative, mai „prietenoase” cu mediul înconjurător, oferind consultanță în tot ce înseamnă „eco”.

Campanii umanitare

Echipa noastră vine în ajutorul campaniilor umanitare pentru a le promova cauza prin realizarea unui site de prezentare combinate cu servicii de PR și publicitate. Astfel, ne vom asigura că mesajul vostru este auzit și are impact asupra publicului țintă.